Nyheter

Let's Race stänger ner

2014-10-09 08:51:09

Sommarsäsongen är nu över och som tidigare meddelat kommer Let's Race att stängas ner. Sidan kommer att finnas kvar för att bevara gamla tävlingar och resultat, men utan möjlighet att logga in eller att lägga upp nya tävlingar.

Tack för dessa sex säsongerna!


Sista säsongen för Let's Race

2014-03-05 08:25:19

Efter att länge ha försökt få Let's Race gå med vinst har vi nu beslutat att denna säsong tyvärr ser ut att bli den sista för sidan.

Befintliga klubbar är välkomna att använda sidan resten av sommarsäsongen.


RSS och Facebook

2011-01-23 13:21:08

Det är nu möjligt att få uppdateringar direkt när nya tävlingar läggs upp genom att prenumerera på vårt RSS-flöde.

Vi har även integrerat Facebook Gilla-knappar på tävlingarna, så att du kan visa dina vänner vilka tävlingar du gillar.

Massor av mindre problem har också fixats, som att e-mail skickats med fel språk, stöd för LapZ-transpondrar och möjligheten att anmäla sig utan någon klubb.


Flera licenser och skicklighetsnivå

2010-10-30 00:48:38

Vi har jobbat hårt med att färdigställa den nya versionen av Let's Race som introducerar ett par nya funktioner.

Den största nya funktionen är möjligheten att ha flera licenser i din profil, vilket betyder att du kan ha både din internationella och nationella licens här på Let's Race. Arrangörerna kan även ange vilka licenser som är tillåtna för anmälan till en tävling, eller tillåta anmälan helt utan någon licens (användbart exempelvis för mindre klubbtävlingar eller icke-officiella tävlingsklasser).

Det är också möjligt att ange din skicklighetsgrad så att arrangören lättare kan göra heatindelning baserat på hur bra du och de andra förarna är.

Där finns även ett par nyheter för klubbarna, exempelvis är det nu möjligt att se en komplett historik över alla anmälningar och avanmälningar för en tävling.

Som vanligt får du gärna höra av dig om du hittar något som inte fungerar som det ska!


Nytt utseende

2010-03-28 18:58:11

Vi uppgraderade sidan idag, och de nya funktionerna är mest riktade till klubbarna, men även några som är synliga för alla besökare. Mest märkbara är att vi ändrat hur rubrikerna på sidan fungerar, för att göra dem snabbare att ladda men också för att göra dem mycket snyggare än tidigare. Vi ändrade även knapparna på sidan för att de ska se bättre ut och passa resten av sidan bättre.

Som vanligt rekommenderar vi starkt att du använder en modern webbläsare för att visa denna sida: Google Chrome (vår nya favorit), Firefox eller Safari. Nuvarande version av Internet Explorer hanterar inte alla funktioner som används på Let's Race, men sidan kommer fortfarande att vara användbar, bara mindre fin.

Låt oss höra vad du tycker!


1 | 2 | 3 Äldre nyheter >>