Hjälp


Anmälan till en tävling

Under menyn "Tävlingar" i huvudmenyn återfinner du de aktuella tävlingar som finns att anmäla sig till. Under varje rubrik ser du de aktuella tävlingarna i de olika klasserna. Om du klickar på en rubrik så kommer endast tävlingarna i just den klassen att visas.

För att anmäla dig klickar du på den tävling du vill anmäla dig till. Där får du sedan vidare information om tävlingen och är den öppen för anmälan så hittar du en knapp där det står "Anmäl dig". Efter att du klickat på denna knapp får du en säkerhetsfråga om du verkligen vill anmäla dig och om du svarar ja på den frågan så är du därefter anmäld och ditt namn dyker upp längst ner i listan. Du kommer även att få en bekräftelse via din tidigare angivna e-postadress om att du är anmäld.

Om tävlingen är fullbokad när du anmäler dig så hamnar du med automatik på väntelistan. Det enda sättet för dig att flyttas upp i väntelistan är genom att någon annan avbokar sig från tävlingen eller från väntelistan. Det går alltså inte att tjata sig till en högre plats på väntelistan.

Hur börjar jag?

Det första du måste göra är att registrera dig som användare och godkänna användarvillkoren. Detta gör du genom att klicka på knappen "registrera" upp i menyn. Fyll där i samtliga uppgifter.

Skapa en bilprofil

Gå till "Din information" där du väljer vilken typ av bil du vill skapa genom att klicka på knappen "Skapa bil". Där fyller du sedan i de uppgifter som begärs och avslutar med att spara på knappen "Skapa bilen". Efter detta kan du anmäla dig tävlingar i den klassen du har skapat bilen för.

Ändra din personliga information

Din personliga information hittar du under menyvalet "Din information". Här kan du ändra dina personliga uppgifter, så som e-postadress, licens, telefon med mera genom att klicka på knappen "Ändra din personliga inforamtion".

Dina anmälningar

Under menyn "Dina anmälningar" hittar du alla de tävlingar som du är anmäld till. Genom att klicka på en av dina tävlingar så ser du vilka uppgifter du är anmäld med. Där kan du även ändra dina anmälda uppgifter och du har även här möjligheten att avanmäla dig från en tävling innan anmälningstiden gått ut.